Ми працюємо в звичайному режимі!

Повернутися до всіх новин

Що Робити якщо у Вас Виникли проблеми з підключенням?

Що Робити якщо у Вас Виникли проблеми з підключенням?

Що робити якщо у Вас Виникли проблеми з підключенням?

1.Перезавантажте комп`ютер.

Це може здатися даремним, але перезапуск комп`ютера часто найпростіший спосіб виправити переважну більшість проблем, які можуть виникнути. Просте перезавантаження повертає налаштування, які можуть спричинити проблеми з підключенням.

- Перезавантаження комп`ютера часто також вмикає ваш Інтернет-адаптер, якщо він був вимкнений.


2.Переконайтеся, що бездротовий адаптер Вашого ноутбука включений.

В багатьох ноутбуках є кнопка або перемикач, яка вмикає і вимикає бездротовий адаптер. Якщо Ви випадково натиснули кнопку, Ваш ноутбук відключиться від мережі. Натисніть кнопку або перемикач, щоб увімкнути бездротовий адаптер.

- Можливо, Вам доведеться утримувати кнопку Fn, щоб мати можливість натиснути кнопку Wi-Fi.

- На настільному ПК цей крок можна пропустити.


3.Перезавантажте роутер (маршрутизатор).

Найпростіше це зробити, відключивши маршрутизатор від відповідних джерел живлення, почекавши кілька секунд (достатньо 10) і підключивши йогоназад. Як і перезапуск комп`ютера, це може вирішити більшість незначних проблем з Інтернет з`єднанням.


4.Підійдіть ближче до роутера.

Іноді комп`ютер чи смартфон знаходиться занадто далеко від точки доступу чи маршрутизатора. Підійдіть ближче до маршрутизатора і спробуйте підключитися знову.

- Переконайтеся, що між вами та маршрутизатором є чітка лінія зору. Якщо ви не можете провести лінію від підключеного пристрою до точки Інтернет доступу, не проходячи через стіни, прилади, меблі тощо, ваші шанси на хороше підключення погіршуються. Найкращий спосіб забезпечити сильне Інтернет з’єднання з Вашим пристроєм - мінімізувати кількість перешкод між Інтернет-елементом та маршрутизатором.


5.Спробуйте використовувати Ethernet.

Підключення комп`ютера чи консолі до маршрутизатора або модему за допомогою кабелю Ethernet пришвидшить ваш Інтернет під час роботи, а також допоможе визначити, чи проблема в Вашому Інтернет маршрутизаторі чи Вашому обладнанні.

- Якщо ваш комп`ютер здатний підключитися до Інтернету, підключившись безпосередньо кабелем Ethernet до маршрутизатора, швидше за все, це проблема бездротового адаптера Вашого комп`ютера.

- Якщо ваш комп`ютер може підключитися до Інтернету, підключившись безпосередньо Ethernet кабелем до роутера, то, можливо, проблема саме в ньому.

- Якщо ви не маєте доступу до Інтернету під час підключення безпосередньо кабелем Ethernet до свого роутера, щось не впорядку з ним або загалом з вашим Інтернет-сервісом. Вам потрібно буде зв’язатися з технічною підтримкою постачальника послуг Інтернету, щоб виправити проблеми, пов’язані з роутером.

Сумма
ГРН
Призначення платежу
Комісія 1,5% за зручність та покращений сервіс.