(044) 355-55-27

Privacy policy

Thank you for visiting this website. We hope you enjoy learning more about hiking, traveling and outdoor activities.

Компанія IBnet відповідально ставиться до дотримання права кожного відвідувача нашого веб-сайту на конфіденційність персональних даних і ми вживаємо заходи із захисту будь-якої інформації, яку ви надаєте нам.

Відвідувач, використовуючи даний сайт, повинен дотримуватися норм чинного законодавства України, а також умови користування сайтом. Якщо адміністрація сайту виявить порушення відвідувачем при використанні сайту або законодавства, або умов користування сайтом, вона може призупинити або повністю закрити відвідувачеві доступ до сайту.

При додаванні коментарів на нашому сайті користувачеві забороняється будь-яким чином ставити під сумнів територіальну цілісність України, закликати до насильницької зміни державного устрою, вести пропаганду насильства, гендерної , расової нетерпимості, а також до нетерпимості і дискримінації на основі сексуальної орієнтації особистості. Також забороняється використовувати в коментарях нецензурну лексику. У разі недотримання цих умов користувачу може бути закритий доступ до можливості коментування, або до сайту в цілому.

Collection and use of personal data:

При замовленні подорожі або для залишення коментарів та пропозицій на сайті буде запропоновано ввести персональні дані, зокрема ім’я, прізвище, адресу електронної пошти, номер телефону, дату народження, стать, а також зареєструватися на сайті за допомогою соціальних мереж, наприклад таких як Facebook. Будь-яка інформація, яку ми збираємо від вас, може бути використана для того, щоб:

- Персоналізувати ваш досвід та відповідати вашим індивідуальним потребам - Покращити наш веб-сайт - Покращити обслуговування клієнтів та підтримку - Зв’язатися з вами електронною поштою або за телефоном - Використати ваші дані для підготовки подорожі

Персональні дані використовуються відповідно до Законів України “Про захист персональних даних”, “Про інформацію”, “Про рекламу”, “Про телекомунікації”, “Про підприємництво”, ” Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах “, “НД ТЗІ 2.5-010-03” “Вимоги до захисту інформації WEB-сторінки від несанкціонованого доступу “.

За допомогою системи Google Analytics “IBnet” збирає статистику про відвідування сайту, таку як інформація про відвідувані сторінки, кількість переглядів сторінок, країни походження відвідувачів, а також інформацію про спосіб заходу на сайт агентства і т.д. Жодне з цих дій не пов’язане з відвідувачем особисто і вимірюється тільки в сукупності.

“IBnet” вживає відповідні заходи безпеки по збору, зберіганню і обробці зібраних даних для захисту їх від несанкціонованого доступу, зміни, розкриття чи знищення Вашої особистої інформації. Ми не продаємо, не обмінюємо і не здаємо в оренду особисту інформацію користувачів, так як займаємося адмініструванням сайту самостійно і не залучаємо сторонніх осіб та інші організації.

The site www.ibnet.ua may contain links to sites that do not belong to us, respectively, we are not responsible for the accuracy of information on third-party resources.

Керівництво “IBnet” має право надати будь-яку доступну нам особисту інформацію відвідувачів сайту www.ibnet.ua на вимогу правоохоронних органів, за рішенням / з постановою суду або в рамках інших законних процедур, або по іншому вимогу згідно з чинним законодавством України.

The IBnet management does not guarantee and does not claim that the use of materials published on the website www.ibnet.ua will not harm the interests of third parties.

Авторські публікації і статті, які містить сайт www.ibnet.ua, є точкою зору їх авторів. Керівництво “IBnet” не несе відповідальності за точність, об’єктивність і актуальність інформації, опублікованої на сайті www.ibnet.ua

Всі права на сайт www.ibnet.ua і його зміст належать і використовуються за погодженням із правовласниками. Даний сайт в цілому, і окремі його елементи, охороняються Законом України “Про авторське право і суміжні права”, міжнародними правовими актами та іншими актами чинного законодавства України.

Наші файли cookie покращують доступ до сайту www.ibnet.ua та визначають повторних відвідувачів. Крім того, наші файли cookie розширюють досвід користувача, відслідковуючи та орієнтуючи його/її інтереси. Однак таке використання файлів cookie ніяким чином не пов’язане з жодною особистою інформацією на нашому сайті.

Ми використовуємо надану вами електронну адресу, щоб надсилати вам інформацію та оновлення, які стосуються вашого замовлення, періодичні новини компанії, відповідну інформацію про мандрівки. Якщо у будь-який момент ви забажаєте відписатися та не отримувати електронні листи, ми додаємо детальні інструкції щодо скасування підписки внизу кожного електронного листа.

Якщо Ви відвідали цей сайт, Ви автоматично погоджуєтесь з цією політикою конфіденційності та умовами використання ресурсу. Якщо Ви не згодні з даною політикою конфіденційності та умовами конфіденційності, Ви повинні залишити сайт.